Transport

In de transportwereld hebben onze coatings hun unieke waarde al jarenlang bewezen. Auto’s, motoren en vrachtwagens worden voorzien van een coating die in de volksmond ook wel vloeibaar glas genoemd wordt.

Deze nano coating is zeer hard, vrijwel onoplosbaar en bestand tegen veel chemicaliën. Bijkomend voordeel van deze hardheid is dat het extra bescherming biedt tegen slagen, krassen en stoten. Hierdoor is het een zeer populaire toepassing in de automotive industrie. Maar niet alleen lak en wraps (zowel mat als glanzend) kunnen beschermd worden door middel van een coating. Ook velgen, ruiten, metaal, uitlaatlijnen, traanplaten, kunststof en polyester.

En dan hebben we het nog niet gehad over de binnenkant. Ook stoelen kunnen wij coaten om ze water- en vuilafstotend te maken zodat vloeistoffen niet in de bekleding trekken. Denk hierbij niet alleen aan (vracht)auto’s, maar ook aan trein-, tram-, (touring)bus- en vliegtuigstoelen. De coating maakt de stoelen makkelijk te onderhouden, dus zo heeft u lagere schoonmaakkosten en het zorgt ook voor een langere levensduur van de stoelen. Of het nu kunststof stoelen zijn of stoelen bekleed met leer of stof.

Een andere optie die wij bieden, is het aanbrengen van een beschermfolie. Hiermee maakt u een oppervlak echt kras- en steenslagvrij. Over deze folie heen kunnen we de coating vervolgens aanbrengen. Dit geeft glans en maakt het vuil- en waterafstotend. De ultieme bescherming van uw voertuig.